| 04.07.08 - 22:22:08 |
|
 |
« :» |
|
 |
|
 |
 |
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Oregon'un Bend hastanesinde doğum yapan bir transseksüel, kız çocuk doğurdu. Bir erkeğin hamile kalması mitini gerçeğe çeviren Thomas Beatie (34), aslında yaşamının büyük bir kısmını kadın olarak geçirdi. Daha sonra hormonal bir değişim geçiren ve yıllar önce göğüslerini aldıran kadın, tamamen bir erkek oldu. Nancy adımda bir kadınla evlenen ve çocuk sahibi olmak isteyen Beatie, yumurtalıklarını aldırmadığı için hamile kalabildi. Yapay döllenmeyle gerçekleştirilen operasyon sonucunda kız çocuk dünyaya getiren Beatie, "Çok güzel bir kızım oldu. Çok mutluyum" dedi. Yorum: Allah bizim başımıza ne kadar dert sarsa azdır. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Damla kendini tamamlayınca damlar.
|
|
|
|
aksehirli Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
PNR82
(26.08.08 - 21:22:12) |
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Hamile Adam Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
|
|
|
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
|
|
|
|
| 04.07.08 - 22:27:46 |
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
 |
|
 |
 |
ana denilen kavramı ben bu adama kullanmam |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Damla kendini tamamlayınca damlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05.07.08 - 00:08:54 |
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13.07.08 - 17:54:04 |
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14.07.08 - 14:18:05 |
|
rapx
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
|
|
|
|
|
|
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Don't tell me what I can't !
|
|
|
|
|
| 22.07.08 - 17:31:38 |
azragaye
Yeni Üye

izmir
22.07.08 - 12:28:00
..Mesaj Sayısı..
Rep Puanı: 0