Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. GÜNCEL .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > Teknoloji Haberleri > Windows Kan Kaybediyor
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Windows Kan Kaybediyor
: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 51 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
07.07.08 - 12:14:14
ÜYE BILGILERI İnfazcı
Ziyaretçi
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın

Yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Windows'un kullanıcı sayısı gittikçe azalıyor.

Net Applications tarafından yapılan bir araştırma Windows işletim sistemini kullanan bilgisayar kullanıcılarının sayısında düşüş olduğunu gösterdi.

Araştırma, internete bağlı kullanıcılar arasında yapıldı. Net Applications tarafından yapılan araştırmada, bilgisayar kullanıcılarının hangi işletim sistemini kullandıklarının belirlenmesi amaçlandı. Bu araştırmaya göre Windows, %90'ın altına düşme tehlikesi yaşarken, Apple'ın Mac OS X işletim sistemi iki haneli sayılara ulaşmak üzere.

Araştırmacı firma Net Applications, bir ay içerisinde yaklaşık 160 milyon ziyaretçiden söz konusu verileri elde ederek böyle bir sonuca ulaştı. Net dünyasında büyük bir saygınlığı olan ve araştırmaları dikkate alınan Net Applications'un ortaya koyduğu araştırma sonuçlarına göre Mac OS X, işletim sistemi pazarının şimdilik %7.94'üne hitap ediyor. Şimdilik diyoruz, zira Mac OS X'in kullanıcı sayısında aydan aya ciddi bir artış söz konusu.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Windows Kan Kaybediyor
« Posted on: 21.11.08 - 23:13:12 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Windows Kan Kaybediyor
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Windows yazıları Komik ve İlginç Resimler the state 0 144 Son Mesaj 26.09.07 - 14:28:41
Gönderen: the state
Windows 98 Tanıtımı Kitap (e-book) Paylaşım kemal_onur 2 142 Son Mesaj 02.02.08 - 22:41:11
Gönderen: kemal_onur
Windows 3.1 Nostaliji Komik ve İlginç Resimler vLKn 5 172 Son Mesaj 22.07.08 - 10:02:30
Gönderen: vLKn
Windows kaç saniyede açılıyor ? Sistem-Bakım-Onarım-İşe Yarar Programlar « 1 2 » vLKn 28 246 Son Mesaj 20.11.08 - 18:29:48
Gönderen: Martesz
Windows'ta Terör Estirin Windows ARDA_AZRA 3 60 Son Mesaj 06.11.08 - 06:54:14
Gönderen: filistinli
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.234 Saniyede 33 Sorgu ile Oluşturuldu