Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. BİLGİSAYAR & İNTERNET & YAZILIM .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > Ses- Video - Resim Programlar (Moderatör: lalakers03) > Vazgeçilmez Winamp'ın Püf Noktaları Anlatım
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Vazgeçilmez Winamp'ın Püf Noktaları Anlatım
: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 32 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
07.10.08 - 19:50:16
ÜYE BILGILERI filistinli
AZRA
Süper Moderator
*

CINSIYET Bayan
NERDEN izmir
KAYIT TARIHI 01.06.08 - 14:51:39
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 210

480 Mesajına Toplam
777 Kere Teşekkür Edildi

142 Mesajına Toplam
206 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

1) Alt-F tuş kombinasyonu veya sistem menüsü tuşuna sağ fare tuşu ile bir kez tıklamak Winamp ana menüsünü görüntüler. Winamp'ın değil Windows'un menüsünü görüntülemek için sadece ALT+Boşluk tuşları işe yarayacaktır.

2) Bir Internet adresindeki MP3 dosyasını çalmak için Ctrl-Çıkarma veya Ctrl-Çalma tuşlarını kullanabilir, sabit diskinizdeki dosyaları Shift-Çalma tuşuna basarak çağırabilirsiniz. Tüm bir klasörü çalmak istiyorsanız Shift+Çıkarma tuşuna basın.

3) Ctrl'e basılı tutup başa alma tuşuna basarsanız şarkı listesindeki ilk şarkıya dönülür.

4) Durdurma tuşuna basmadan önce elinizi Shift tuşuna basılı tutarsanız ses yavaş yavaş kısılarak şarkı sonlandırılır.

5) Şarkı kontrol tuşlarına fareniz ile tıklamak yerine klavyenizden Z,X,C,V,B tuşlarına basabilirsiniz.

6) Numlock açık olduğunda nümerik klavyedeki tuşları bir çok değişik fonksiyonu gerçekleştirmek için kullanabilirsiniz.

7) Aşağı ve yukarı tuşları kolayca ses şiddeti ayarı yapmanızı sağlar.
Ctrl-Tab tuş kombinasyonu açık olan WinAmp pencereleri arasında gezinmenizi sağlar. (Ana pencere, EQ ve şarkı listesi pencereleri)

9) Winamp'ın başlık çubuğuna fareniz ile çift tıklayarak Winamp penceresinin küçük bir bar haline gelmesini böylece daha az yer kaplamasını sağlayabilirsiniz.

10) Winamp arabiriminin değişik alanlarına sağ tıkladığınızda değişik fonksiyonları içeren menüler çıkacaktır.

11) Şarkının belirli bir noktasına atlamak için "Ctrl+J" tuş kombinasyonunu, şarkı listesindeki bir şarkıyı çağırmak için ise J tuşunu kullanabilirsiniz.

12) MP3 dosyalarını Windows klasör penceresinden Winamp arabirimine sürükleyip bıraktığınızda şarkı listesi sıfırlanır ve şarkı çalmaya başlar. Bu işlemi gerçekleştirirken elinizi Shift tuşuna basılı tutarsanız dosya şarkı listesine eklenir.

13) Winamp arabirimini kolayca değiştirmek, yani skin seçmek istiyorsanız ALT+S tuşlarına basarak ilgili menüyü görüntüleyebilirsiniz. Skin seçme penceresindeki "Select random skin on play" kutusunu doldurduğunda Winamp sizin için her değişik şarkıda rasgele bir skin seçecektir

Mesajlarınızda cümle içinde yapmıo yerine yapmıyor kullanınız
Güle güle ya da sonra görüşürüz yerine by by gibi Türkçe olmayan karakter kullanmayınız
Mesajlarınızı büyük harflerle yazmayınız
Dostum,moruk,kanka,birader vb gibi kaba ifadeler kullanmayınız
V harfi yerine W  ya da P yerine q kullanmayınız
Cümlelerinizi noktalama harflerine uygun kullanınız
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Vazgeçilmez Winamp'ın Püf Noktaları Anlatım
« Posted on: 22.11.08 - 00:13:16 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Vazgeçilmez Winamp'ın Püf Noktaları Anlatım
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
GoogleTagged: winamp

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Msn Winamp Plugin Messenger / Live Messenger eagle black 1 480 Son Mesaj 28.09.07 - 22:37:51
Gönderen: vLKn
Winamp 5.5 Ses- Video - Resim Programlar vLKn 0 175 Son Mesaj 12.10.07 - 16:17:18
Firefox eklentileri+ Extra internet hızlandırıyor ve Firefoxu vazgecilmez yapıyr Network & İnternet filistinli 4 160 Son Mesaj 10.08.08 - 19:51:40
Gönderen: filistinli
Msnde az bilinen püf noktaları Messenger ile ilgili herşey filistinli 1 38 Son Mesaj 27.10.08 - 20:53:08
Süper Bilgisayar Püf Noktaları!!!!! Sistem-Bakım-Onarım-İşe Yarar Programlar killerfriend 1 31 Son Mesaj 16.11.08 - 19:33:13
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.23 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu