Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. SPOR .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > SPOR HABERLERİ (Moderatör: lalakers03) > Trabzon'da Daum sesleri
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Trabzon'da Daum sesleri
: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 127 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
25.10.07 - 12:45:07
ÜYE BILGILERI leventsinanmahir
Çalışkan Üye
*

KAYIT TARIHI 18.10.07 - 14:34:41
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 4

8 Mesajına Toplam
14 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Trabzonspor, gözünü Köln'ün hocasına çevirdi. Bordo-mavili yönetim gündeme Christoph Daum'u alırken Sevilla'nın çalıştırıcısı Ramos da ön plandaki diğer bir isim

Daum sesleri

Bordo-mavili yönetim gündeme Christoph Daum'u alırken Sevilla'nın çalıştırıcısı Ramos da ön plandaki diğer bir isim.

Trabzonspor dört koldan teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, Almanya 2. Lig takımlarından Köln'ün hocası Chiristoph Daum ile temasa geçmeye hazırlanırken, Türkiye'yi çok iyi tanıyan tecrübeli hocanın bu teklife yeşil ışık yakma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Sevilla'nın teknik direktörü Juan de Ramos da Trabzonspor'un 
gündemindeki diğer bir yabancı teknik direktör.

Yabancı olmazsa yerli
Trabzonspor, eğer gündemdeki isimlerle anlaşma sağlayamazsa yerli teknik adamlara yönelecek. Vestel Manisaspor'un Trabzonlu teknik adamı Giray Bulak'ı da listesine alan bordo-mavili yönetim, şu anda hiç bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural ile de ilgileniyor. Ancak yerli hocada favori isim Giray Bulak. Bordomavililer, hafta sonuna kadar hoca arayışlarını bitirmeyi planlıyor.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Trabzon'da Daum sesleri
« Posted on: 22.11.08 - 18:49:26 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Trabzon'da Daum sesleri
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Video içindeki sesleri alma - silme RESİMLİ - VİDEOLU DERSLER vLKn 6 1879 Son Mesaj 19.10.08 - 14:59:32
Gönderen: memsul33
Youtube videolarındaki sesleri mp3 olarak kaydedin! Ses- Video - Resim Programlar zivercan 6 684 Son Mesaj 02.12.07 - 20:25:29
Gönderen: zivercan
G.Saray'da Misimoviç sesleri GALATASARAY - 1905 culebra74 0 139 Son Mesaj 25.04.08 - 17:58:11
Gönderen: culebra74
Türklerin Ayak Sesleri SPOR HABERLERİ İ.Mansız 1 359 Son Mesaj 07.06.08 - 18:00:26
Gönderen: culebra74
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.221 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu