| 07.09.08 - 10:14:01 |
|
 |
« :» |
|
 |
|
 |
 |
Şeytan diyor ki git yanaş şuna Bu sözler Kenan Doğulu ve Serdar Ortaç'ı mahkemelik etti. 06 Eylül 2008 / 20:03 Pop müzik dünyası yeni bir intihal tartışmasıyla çalkalanıyor. Bugünlerde herkes Serdar Ortaç'ın yazın hit şarkısı olan 'Şeytan'ın sözlerinin, Kenan Doğulu'nun eski bir şarkısının girişiyle benzerliğini konuşuyor. Kenan Doğulu'nun 'Festival' albümündeki 'Yüzsüz Yürek' adlı şarkısı Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna' şeklinde başlayan dizeleriyle tanınmış, uzun süre listelerin üst sıralarından düşmemişti. Benzer dizeler Serdar Ortaç'ın bu yaza damga vuran şarkısı Şeytan'da 'Şeytan diyor ki yanaş şuna' şeklinde geçiyor.
KALIPLAŞMIŞ BİR TABİR Kenan Doğulu avukatına bu benzerliğin hukuki yönünün incelenmesi ve gerekirse hak arama yoluna gidilmesi için talimat verdi. Ortaç ise şarkıların tartışmaya değer benzerlik taşımadığını belirterek 'Bu dizeler hepimizin günlük yaşantısında kullandığı, kalıplaşmış bir tabir' açıklamasında bulundu. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: ŞEytan aralarını AÇtı Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
|
|
|
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 11:41:30 |
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
 |
|
 |
 |
off HAkkatten nerde BENZEMEZ KİMSE SANA lar falam off öle müzik yapılmıo artık |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 12:12:52 |
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
 |
|
 |
 |
sadece 4 mısra bişi yazıolar altına müzik bitane karegrofili klip alsana hit parça yazık benim ülkemdeki gençliğe zorla dayatılmış olan şeylere kuzu gibi itaat edior ben etmiomuyum bende ediorum Meee Meee |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 12:24:07 |
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
 |
|
 |
 |
yaşım 18 abi lisem daha yeni bitti.Aldığım eğitim kaliteliydi ondandır ama herkesin böle şansları olmaz.Eğitimim iyiydi derken anadolu lisesinden mezun oldum özel falam değil
Teşekkür ederim bu arada |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07.09.08 - 12:26:04 Gönderen: ficker21 »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 12:30:18 |
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
 |
|
 |
 |
abi naptın kendimi havalarda hissediyorum gerçekten çok teşekkür ederim.Hele bi evleninde nur topu gibi bi çocuk olsunda onu budayıp büyütmek sizin elinizde
Her zaman derim AİLE AİLE die |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 12:51:47 |
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
 |
|
 |
 |
bütün Anne babaların kini öpelim.Tabi lafla olanlara değil icraatla anne baba olanlara |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.09.08 - 13:00:21 |
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
 |
|
 |
 |
köklü bir dil edebiyatı çok güldüm azra abla TEşekkür ederim sende o şeye sahipsin neydi köklü bir dil edebiyatına |
|
 |
|
| | | |