Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.BİDUNYABİLGİ ÖZEL DERS BÖLÜMÜ.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > RESİMLİ - VİDEOLU DERSLER > Prorat 1.9 Resimli Kullanımı
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Prorat 1.9 Resimli Kullanımı
: 5 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 5795 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
26.09.07 - 17:05:19
ÜYE BILGILERI the state
Profesyonel Üye

CINSIYET Bay
..Mesaj Sayısı..

/*-+!MaHiR!+-*/

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 110

237 Mesajına Toplam
501 Kere Teşekkür Edildi

81 Mesajına Toplam
93 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

1. Prorat 1.9 Nedir?
2. Nasıl Kullanılır?
3. Yardım Konuları - Incelikler
-------------------------------------------------------------------------
1) ProRat 1.9 Pro Group tarafından yazıLmış bi tür remote programıdır. Uzak Pclere bağlantıya kurmaya yarar. Hiç bir art niyet uğruna üretilmemiştir..
-------------------------------------------------------------------------
2) Öncelikle rar dosyası içinden çıkan ProRat.exe dosyasını Çalıştırınız. Daha Dil seçimi bölümünden istediğiniz dili belirleyebilirsiniz. Türkçe dilinde anlatım yapıyorum. Oluştur butonunu görüceksiniz programın alt kısmında. Oraya tıklayın yanda menüLer çıkıcaktır. Oradan Prorat server oluştur seçeneğini seçiniz. bknz resim:

Daha sonra burada önümüzde çıkan bölümde baknız resim

Mail Adresinizi ve icq numaranızı ayarlıyorsunuz. (Serverı açan kişinin Ip, Port Bilgileri mailinize-icq uza gelicektir.) Not; İcq Numarası İstege ßagLıdır)

Daha sonra Genel ayarlar bölümüne tıklıyorsunuz. bakınız resim:

Bu bölümde Victim yazan bölüme gönderdiğiniz kişinin ismini lakabını yazabilirsiniz. Şifre bölümünede bir şifre yazınız. (Bağlanırken sorulucaktır.) Diğer bölümlere dokunmayınız..

Dosya birleştir bölümünde ise ProRat serverı istediğiniz bir dosya ile birleştirirsiniz. Nitekim kurbana "jpg" uzantılı bir resim ile birleştirilmiş server yollandığında kurban serverı açtığında resim karşısına çıkınca şüphelenmeyecektir.
Not: Birleştirilecek dosya 10 MByı Geçemez.

Sonra olarakta server simgesi bölümünden istediğiniz simgeyi seçerek server oluştur diyorsunuz ve ProRat klasörünün içinde aynı dizince bind_server veya server adında serverınız oluşuyor. Bundan gerisi size kalmış..

3) Öncelikle şunu söyliyeyim. Her mail adresine ProRat bildirisi gelmiyor. Örneğin bir çoğunuzun kullandığı Mynet Maillerine. Hotmail ve Yahoo Önerilir. Veya bizim vazgeçemediğimiz mail servisi Spymac Mail. Mail Geldi ne yapacağım maildeki IP Numarasını alıp ProRat IP Bölümüne Yapıştırıp bağlan diyorsunuz. Daha server oluştururken yazdığınız şifreyi size soracak.(Unutmuşsanız mailde oda yazar). Bağlandığı takirde gerisi size kalmıştır. Eğer bağlanamıyorsa Serverı yolladığınız kişi Firewall Kullanıyor demektir. Iyi Çalışmalar Arkada$lar.
Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Facebook Profiline Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
the state Nickli Üyemize Teşekkür Eden 6 Kullanıcı: Helyus (03.02.10 - 00:14:07), xxxdahakaxxx (12.01.09 - 18:12:33), dogukanerguven (02.01.09 - 23:02:40), bigfather (21.10.08 - 17:30:02), seniistiyoruuum (26.09.08 - 20:53:33), nukeremo (22.07.08 - 10:15:03)
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Prorat 1.9 Resimli Kullanımı
« Posted on: 12.03.10 - 06:20:48 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Prorat 1.9 Resimli Kullanımı
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

26.09.07 - 20:38:50
ÜYE BILGILERI vLKn
Administrator
*

CINSIYET Bay
NERDEN internetin olduğu her yerden
KAYIT TARIHI 27.01.07 - 10:45:26
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 439

861 Mesajına Toplam
1431 Kere Teşekkür Edildi

276 Mesajına Toplam
393 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Rsnake Plasmanaut MatchCH Militarywar UltbilCH

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

teşekkürler güzel paylaşım eski günlerimi hatırlattı bana ama artık elimi ayağımı çektim Cheesy
Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Facebook Profiline Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Özelden soru sormayın sorunuzu konu açarak sorunuz. Bu tür sorunlarınızı cevaplamayacağım
vLKn Nickli Üyemize Karma Veren Kullanıcı: nukeremo [+](22.07.08 - 10:16:31)
21.10.08 - 18:42:41
ÜYE BILGILERI bigfather
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 21.10.08 - 17:19:39
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 0

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkür Edildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

kardeşş  galıba yourdomaın den başka hotmail e falan mail gelmıo yada test et butonunu tıklayınca  mail gelmesı lazım dılmı acaba ?? bn herşeyı ayarladım server ı olusturdum sadece karsıdakı kullanıcıya gondermek kaldı ama tst edınce olmuo mail gemıo bnm kı hatmail bıde yardım
Bu Sayfayı Paylaş
bigfather Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: koral73 (07.11.08 - 16:01:35)
15.02.09 - 00:27:58
ÜYE BILGILERI hcoskun
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 15.02.09 - 00:11:41
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

programı kullananlar varsa bana ulaşabilirmi acil
Bu Sayfayı Paylaş
16.02.09 - 18:12:50
ÜYE BILGILERI sakaryali_emre
Profesyonel Üye

CINSIYET Bay
NERDEN sakarya
KAYIT TARIHI 04.08.08 - 13:42:32
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 32

76 Mesajına Toplam
89 Kere Teşekkür Edildi

26 Mesajına Toplam
34 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

eskiden baya uğrasırdım ama bende bıraktım bu işleri ama güzel paylaşım
Bu Sayfayı Paylaş

yıkılan şehrin asil delikanlısı
18.02.09 - 19:18:17
ÜYE BILGILERI ali osman
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 18.02.09 - 19:13:28
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

eskiden baya uğrasırdım ama bende bıraktım bu işleri ama güzel paylaşım
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
APRANAX ilacı kullanımı önemli Sağlık vLKn 2 1285 Son Mesaj 08.11.07 - 19:18:18
Gönderen: zivercan
[Resimli] Windows XPde Zone Alarm Kurulumu ve Kullanımı PROGRAM ANLATIMLARI the state 0 297 Son Mesaj 30.01.08 - 11:24:02
Gönderen: the state
IPTables Kullanımı Linux / Pardus the state 0 475 Son Mesaj 10.03.08 - 18:33:33
Gönderen: the state
Rapidshare de yeni resim kodlama sistemi ve kullanımı RESİMLİ - VİDEOLU DERSLER vLKn 8 2261 Son Mesaj 20.04.08 - 19:10:03
Gönderen: culebra74
Türk dil kurumu ve türkçenin kullanımı Eğitim - Öğretim Haberleri Muzur 1 574 Son Mesaj 07.07.08 - 10:04:31
Gönderen: kemal_onur
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.263 Saniyede 82 Sorgu ile Oluşturuldu