| 11.08.08 - 22:50:25 |
|
 |
« :» |
|
|
|
|
|
|
|
Biz el ele gönül gönüle Biz beraberiz Biz deliyiz doluyuz Biz hep böyleyiz Bir güleriz bir kızarız of Biz hep böyleyiz Türküz Doğruyuz İYİKİ BİDUNYABİLGİDEYİZ DİYENİZ
|
|
|
|
Muzur Nickli Üyemize Karma Veren 3 Kullanıcı:
|
hhalil
[+](03.10.08 - 00:42:00), culebra74
[+](12.08.08 - 11:27:17),
[+](11.08.08 - 22:53:54) |
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Movie maker ile film yapma ve nero ile vcd yapma Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
|
|
|
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
| 11.08.08 - 22:54:53 |
ARDA_AZRA
Ziyaretçi ---Arcade--- ---Şampiyonluklarım---
Uyarı Puanı:  %0
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
 |
|
 |
 |
bnde niye ses yok diyordum demek bunun için uğraşıyordun tebrik ederim minik cadım güzel anlatım olmuş eh volkan olsa +rap verirdi ben verdim |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ARDA_AZRA Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
dumankimki
(25.08.08 - 00:23:49), Muzur
(11.08.08 - 23:03:30) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12.08.08 - 19:10:13 |
ARDA_AZRA
Ziyaretçi ---Arcade--- ---Şampiyonluklarım---
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
 |
|
 |
 |
punısher +rap bile fazla görmüşsün filistinliye ama teşekkürde yerinde |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07.12.08 - 19:13:04 |
sekmenci
Yeni Üye
07.12.08 - 19:09:42
..Mesaj Sayısı..
Rep Puanı: 0
1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi
Offline ---Arcade--- ---Şampiyonluklarım---
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekmenci Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
utdmurat
(06.02.09 - 17:50:13) |
|
|
|
|
|
| 01.03.09 - 12:09:38 |
|
vLKn
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
 |
|
 |
 |
Ellerine saglik.Turkce konusmaya gelince ,Turkiyede kullanilan Turkce icerisinde Farsca arapca ingilizce ve Fransizca bir cok kelimeyi dogal olarak barindiriyor.Hic tereddut etmeden soyledigimiz birkac ornek vereyim.Tesekkur - Farsca dir,Helal -Yani.. -Arapcadir,mersi - Fransizcadir,otobus - ingilizcedir. Diger dillerde oldugu gibi etkilesim kacinilmazdir ancak sizin bahsettiginiz yeah yea gibi kelimeler Amerikan argosunda kullanilir.Bunlari kullanmak gercekten gereksiz. Benim dikkatimi ceken ,bircok Turk cumhuriyetine yaptigim seyehatlerde gordum ki Rus cocuklari Turkmence ,Ozbekce,Kirgizca veya Kazakca ogrenmiyor Rusca konusmaya devam ediyor ancak tehlike sudur Butun bu cumhuriyette yasayan cocuklar Rusca ogreniyor. Dile sahip cikmak millet olmakla olur.Milliyetimize sahip olmamiz da ancak dis bagimliligimizi azaltmakla saglanir.Sizin yaptiginiz elestiri haklidir fakat yetersiz ve etkisizdir.Yinede denize tas atmaktan vazgecmeyelim. saygilarimla Sagol (Turkce dir)
Sadece şunu söylicem yazdıklarına cevap olarak Türkçemizde ç , ğ , ş , ı , ü , ö harfleri var. Önce düzgün yaz yoksa yazdıklarını umursamıyoruz. |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Artık özelden soru sorabilirsiniz. Uğraşmış olduğum çalışmam sona erdi artık sürekli sitedeyim.
|
|
|
|
vLKn Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
srdr
(10.04.09 - 11:21:16) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26.06.09 - 13:43:18 |
r.carlos
Bu Sene Mordunuz Hani Fenere Kordunuz...
Çalışkan Üye

Mersin
14.02.09 - 14:49:00
..Mesaj Sayısı..
Hepimizde Başkalarına Katlanacak Güç vardır.
Rep Puanı: 13
34 Mesajına Toplam 53 Kere Teşekkür Edildi
7 Mesajına Toplam 13 Kere Karma Verildi
Offline ---Arcade--- ---Şampiyonluklarım---
Uyarı Puanı:  %10
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
 |
|
 |
 |
Ellerine saglik.Turkce konusmaya gelince ,Turkiyede kullanilan Turkce icerisinde Farsca arapca ingilizce ve Fransizca bir cok kelimeyi dogal olarak barindiriyor.Hic tereddut etmeden soyledigimiz birkac ornek vereyim.Tesekkur - Farsca dir,Helal -Yani.. -Arapcadir,mersi - Fransizcadir,otobus - ingilizcedir. Diger dillerde oldugu gibi etkilesim kacinilmazdir ancak sizin bahsettiginiz yeah yea gibi kelimeler Amerikan argosunda kullanilir.Bunlari kullanmak gercekten gereksiz. Benim dikkatimi ceken ,bircok Turk cumhuriyetine yaptigim seyehatlerde gordum ki Rus cocuklari Turkmence ,Ozbekce,Kirgizca veya Kazakca ogrenmiyor Rusca konusmaya devam ediyor ancak tehlike sudur Butun bu cumhuriyette yasayan cocuklar Rusca ogreniyor. Dile sahip cikmak millet olmakla olur.Milliyetimize sahip olmamiz da ancak dis bagimliligimizi azaltmakla saglanir.Sizin yaptiginiz elestiri haklidir fakat yetersiz ve etkisizdir.Yinede denize tas atmaktan vazgecmeyelim. saygilarimla Sagol (Turkce dir)
Sadece şunu söylicem yazdıklarına cevap olarak Türkçemizde ç , ğ , ş , ı , ü , ö harfleri var. Önce düzgün yaz yoksa yazdıklarını umursamıyoruz.
Hakkaten volkan abi hiç bu harfleri kullanmamış ilginç |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
\l/ c",) <|> _/\_
* Benim 1 Ytl Param Var Senin 1 Ytl Paran Var Deiştik Senin 1 Ytl Benim 1Ytl * Benim 1 Bilgim Var Senin 1 Bilgin Deiştik Senin 2 bilgin Benim 2 Bilqim Var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|