Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·.BİDUNYABİLGİ ÖZEL DERS BÖLÜMÜ.·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > PROGRAM ANLATIMLARI >  Movie maker ile film yapma ve nero ile vcd yapma
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Movie maker ile film yapma ve nero ile vcd yapma
: 13 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2924 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
11.08.08 - 22:50:25
ÜYE BILGILERI Muzur
AZRA
Süper Moderator
*

CINSIYET Bayan
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 400

837 Mesajına Toplam
1410 Kere Teşekkür Edildi

246 Mesajına Toplam
395 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Facebook Profiline Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Biz el ele gönül gönüle
Biz beraberiz
Biz deliyiz doluyuz
Biz hep böyleyiz
Bir güleriz bir kızarız of
Biz hep böyleyiz
Türküz Doğruyuz İYİKİ BİDUNYABİLGİDEYİZ DİYENİZ
Muzur Nickli Üyemize Teşekkür Eden 5 Kullanıcı: aksarayli77 (07.10.09 - 21:23:54), utdmurat (06.02.09 - 17:50:43), dost61 (12.09.08 - 11:09:42), haygogo (07.09.08 - 14:22:25), The Punisher (12.08.08 - 11:36:35)
Muzur Nickli Üyemize Karma Veren 3 Kullanıcı: hhalil [+](03.10.08 - 00:42:00), culebra74 [+](12.08.08 - 11:27:17), [+](11.08.08 - 22:53:54)
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Movie maker ile film yapma ve nero ile vcd yapma
« Posted on: 30.07.10 - 06:35:53 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Movie maker ile film yapma ve nero ile vcd yapma
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

11.08.08 - 22:54:53
ÜYE BILGILERI ARDA_AZRA
Ziyaretçi
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

bnde niye ses yok diyordum demek bunun için uğraşıyordun tebrik ederim minik cadım güzel anlatım olmuş
eh volkan olsa +rap verirdi ben verdim
Bu Sayfayı Paylaş
Google Ekle Facebook Profiline Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
ARDA_AZRA Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: dumankimki (25.08.08 - 00:23:49), Muzur (11.08.08 - 23:03:30)
11.08.08 - 23:03:53
ÜYE BILGILERI Muzur
AZRA
Süper Moderator
*

CINSIYET Bayan
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 400

837 Mesajına Toplam
1410 Kere Teşekkür Edildi

246 Mesajına Toplam
395 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

ah ah değerimizi bilen yok
Bu Sayfayı Paylaş

Biz el ele gönül gönüle
Biz beraberiz
Biz deliyiz doluyuz
Biz hep böyleyiz
Bir güleriz bir kızarız of
Biz hep böyleyiz
Türküz Doğruyuz İYİKİ BİDUNYABİLGİDEYİZ DİYENİZ
12.08.08 - 11:27:01
ÜYE BILGILERI culebra74
Atilla
Süper Moderator
*

CINSIYET Bay
NERDEN BARTIN
KAYIT TARIHI 15.07.07 - 17:20:26
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 265

399 Mesajına Toplam
623 Kere Teşekkür Edildi

168 Mesajına Toplam
233 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Snow Paul Squid Hunter Dolphindash Breakit CH Flatout Ballo Submarines Skating Gamez Kerrybushbash Castle Defender CH Bricksinthewall Sk8 Prison

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

ben mesaj yazacaktım akşam internet bağlantısı gitti sadece bu site ile yazamadım k.bakma. Cheesy

güzel bir anlatım olmuş harikasın + rap
Bu Sayfayı Paylaş

(ιмzα αтмαуı вιℓмєм,ραямαк вαѕѕαм؟!)
12.08.08 - 11:36:11
ÜYE BILGILERI The Punisher
Turgay
Profesyonel Üye

CINSIYET Bay
NERDEN Kastamonu
KAYIT TARIHI 21.07.08 - 13:55:05
..Mesaj Sayısı..

Kötüleri Sevmem

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 73

361 Mesajına Toplam
473 Kere Teşekkür Edildi

52 Mesajına Toplam
73 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

güzel bi anlatım olmuş + teşekkür  Grin
Bu Sayfayı Paylaş

12.08.08 - 19:10:13
ÜYE BILGILERI ARDA_AZRA
Ziyaretçi
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

punısher +rap bile fazla görmüşsün filistinliye ama teşekkürde yerinde
Bu Sayfayı Paylaş
13.08.08 - 09:55:16
ÜYE BILGILERI cenkay
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 08.08.08 - 16:44:21
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 0
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

teşekkürler ellerinize sağlık
Bu Sayfayı Paylaş
07.12.08 - 19:13:04
ÜYE BILGILERI sekmenci
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 07.12.08 - 19:09:42
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye

1 Mesajına Toplam
1 Kere Teşekkür Edildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

nero nerde ben göremedim  Huh? 
Bu Sayfayı Paylaş
sekmenci Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: utdmurat (06.02.09 - 17:50:13)
01.03.09 - 10:56:29
ÜYE BILGILERI ef0418
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 01.03.09 - 10:36:39
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

Ellerine saglik.Turkce konusmaya gelince ,Turkiyede kullanilan Turkce icerisinde Farsca arapca ingilizce ve Fransizca bir cok kelimeyi dogal olarak barindiriyor.Hic tereddut etmeden soyledigimiz birkac ornek vereyim.Tesekkur - Farsca dir,Helal -Yani.. -Arapcadir,mersi - Fransizcadir,otobus - ingilizcedir.
Diger dillerde oldugu gibi etkilesim kacinilmazdir ancak sizin bahsettiginiz yeah yea gibi kelimeler Amerikan argosunda kullanilir.Bunlari kullanmak gercekten gereksiz.
Benim dikkatimi ceken ,bircok Turk cumhuriyetine yaptigim seyehatlerde gordum ki Rus cocuklari Turkmence ,Ozbekce,Kirgizca veya Kazakca ogrenmiyor Rusca konusmaya devam ediyor ancak tehlike sudur Butun bu cumhuriyette yasayan cocuklar Rusca ogreniyor.
Dile sahip cikmak millet olmakla olur.Milliyetimize sahip olmamiz da ancak dis bagimliligimizi azaltmakla saglanir.Sizin yaptiginiz elestiri haklidir fakat yetersiz ve etkisizdir.Yinede denize tas atmaktan vazgecmeyelim.
saygilarimla Sagol (Turkce dir)
Bu Sayfayı Paylaş
01.03.09 - 12:09:38
ÜYE BILGILERI vLKn
Administrator
*

CINSIYET Bay
NERDEN internetin olduğu her yerden
KAYIT TARIHI 27.01.07 - 10:45:26
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 446

872 Mesajına Toplam
1452 Kere Teşekkür Edildi

280 Mesajına Toplam
398 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Rsnake Plasmanaut MatchCH Militarywar UltbilCH

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

Ellerine saglik.Turkce konusmaya gelince ,Turkiyede kullanilan Turkce icerisinde Farsca arapca ingilizce ve Fransizca bir cok kelimeyi dogal olarak barindiriyor.Hic tereddut etmeden soyledigimiz birkac ornek vereyim.Tesekkur - Farsca dir,Helal -Yani.. -Arapcadir,mersi - Fransizcadir,otobus - ingilizcedir.
Diger dillerde oldugu gibi etkilesim kacinilmazdir ancak sizin bahsettiginiz yeah yea gibi kelimeler Amerikan argosunda kullanilir.Bunlari kullanmak gercekten gereksiz.
Benim dikkatimi ceken ,bircok Turk cumhuriyetine yaptigim seyehatlerde gordum ki Rus cocuklari Turkmence ,Ozbekce,Kirgizca veya Kazakca ogrenmiyor Rusca konusmaya devam ediyor ancak tehlike sudur Butun bu cumhuriyette yasayan cocuklar Rusca ogreniyor.
Dile sahip cikmak millet olmakla olur.Milliyetimize sahip olmamiz da ancak dis bagimliligimizi azaltmakla saglanir.Sizin yaptiginiz elestiri haklidir fakat yetersiz ve etkisizdir.Yinede denize tas atmaktan vazgecmeyelim.

Sadece şunu söylicem yazdıklarına cevap olarak
Türkçemizde ç , ğ , ş , ı , ü , ö harfleri var. Önce düzgün yaz yoksa yazdıklarını umursamıyoruz.
Bu Sayfayı Paylaş

Artık özelden soru sorabilirsiniz. Uğraşmış olduğum çalışmam sona erdi artık sürekli sitedeyim.
vLKn Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: srdr (10.04.09 - 11:21:16)
26.06.09 - 09:57:31
ÜYE BILGILERI seyyvan
Yeni Üye
*

KAYIT TARIHI 26.06.09 - 09:51:05
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

mrb arkadaşlar bn yeni üyeyim sizin yardımınıza ihtiycım var bn windows movie maker den wav uzantılı bir ses kydını kısalttım nerodan cd ye attım ses çıkmıo dier pc lrde nsıl ypabilirim  yardım  Smiley
Bu Sayfayı Paylaş
26.06.09 - 13:18:05
ÜYE BILGILERI vLKn
Administrator
*

CINSIYET Bay
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye

872 Mesajına Toplam

280 Mesajına Toplam
398 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

nero da nasıl cd ye çektin audio cd şeklinde çekmen gerek. Mp3 çalıcın varsa farketmez
Bu Sayfayı Paylaş

Artık özelden soru sorabilirsiniz. Uğraşmış olduğum çalışmam sona erdi artık sürekli sitedeyim.
26.06.09 - 13:43:18
ÜYE BILGILERI r.carlos
Bu Sene Mordunuz Hani Fenere Kordunuz...
Çalışkan Üye
*

CINSIYET Bay
NERDEN Mersin
KAYIT TARIHI 14.02.09 - 14:49:00
..Mesaj Sayısı..

Hepimizde Başkalarına Katlanacak Güç vardır.

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 13

34 Mesajına Toplam
53 Kere Teşekkür Edildi

7 Mesajına Toplam
13 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%10
« Yanıtla #12 :»

Sadece şunu söylicem yazdıklarına cevap olarak
Türkçemizde ç , ğ , ş , ı , ü , ö harfleri var. Önce düzgün yaz yoksa yazdıklarını umursamıyoruz.

Hakkaten volkan abi hiç bu harfleri kullanmamış ilginç
Bu Sayfayı Paylaş

\l/
                                         c",)
                                         <|>
                                         _/\_

* Benim 1 Ytl Param Var Senin 1 Ytl Paran Var Deiştik Senin 1 Ytl Benim 1Ytl
* Benim 1 Bilgim Var Senin 1 Bilgin Deiştik Senin 2 bilgin Benim 2 Bilqim Var
26.06.09 - 14:02:50
ÜYE BILGILERI vLKn
Administrator
*

CINSIYET Bay
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye

872 Mesajına Toplam

280 Mesajına Toplam
398 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #13 :»

carlos beni çok kızdırıyorsun benim cevap yazdığım mesaj yeni sen tutmuşsun 4 ay önceki konuya alıntı ile cevaplamışsın.
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
hareketli imza yapma Yeni Başlayanlar ve Yardımlaşma the state 2 7986 Son Mesaj 09.03.09 - 17:51:34
Gönderen: oktay14
Klasörü iso yapma Sistem-Bakım-Onarım-İşe Yarar Programlar « 1 2 » vLKn 15 10173 Son Mesaj 20.02.09 - 22:36:31
Gönderen: vLKn
Şekil yapma siteleri Link Merkezi Muzur 6 4625 Son Mesaj 30.09.08 - 01:25:47
Gönderen: selin87
Windows Movie Maker Türkçe 2.6 Ses- Video - Resim Programlar Muzur 2 457 Son Mesaj 08.10.08 - 18:17:20
Gönderen: Muzur
Life Photo Maker 1.01 Canlı resimler yapma Ses- Video - Resim Programlar vLKn 2 191 Son Mesaj 10.11.08 - 20:32:52
Gönderen: vLKn
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.349 Saniyede 133 Sorgu ile Oluşturuldu