Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. MÜZİK DÜNYASI .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > Yeni Albümler > Mode XL-Erotizma (Sagoya Diss)
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Mode XL-Erotizma (Sagoya Diss)
: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 495 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
30.01.08 - 23:40:24
ÜYE BILGILERI By_kefren
Çalışkan Üye
*

CINSIYET Bay
NERDEN Bursa
KAYIT TARIHI 28.01.08 - 19:37:13
..Mesaj Sayısı..

.Bu Benim Serseri Serbest Stilim. Cs 4eva:!

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 6

4 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi

6 Mesajına Toplam
6 Kere Karma Verildi
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Verse 1

Şunu bırakın kendi haline kendi köşesine çekilsin terapiye henüz başlamadım bile ordumu sen daha hiç görmedin ben senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm bayrağı yatak odanın 4 köşesine dikerim mirabeatte kim varsa hepsini g..ten s..rim bu benim serseri serbest stilim pesimist duygulara sadece tek round veririm Altın Jak gerilim belki kaptanıydın şehrinin ama sen gemini bırakıp terkettin sevkettin sen bizi bunu yapmaya gönderdik 7 renkli karanfilleri serpiştirdik mezarına sen aklına takılana bakana kadar biz yola çıktık konvoyla senin için daha bir çok beat zulada

Nakarat:

Silahını anlattığım gibi gibi kur
Pisliklerin anlattıkları gibi vur

Verse 2

Basemode biri beni sustursun Mode XL'i kabus bulursun code Ankara'da senin ismin yok siktir her rapim fixtir bu flowları dinle seni kendine getirir burjuva piçleri için rap ne demektir söyler misin kütüphaneye git cilt cilt ansiklopedi karıştır bana söz yaz buluruz sana bir tarz seni s..mek farz asit jazz plaklarından kendine pesimize bir mezar kaz azdırdığımız beatler hey sürtük seni kim s...ler s*k tutan ellerin sahibi sizler merkezden seslenen bizler aksamını çizecek seni arkadan düzecekler seni arkadan düzecekler

Nakarat:

Silahını anlattığım gibi kur
Pisliklerin anlattıkları gibi vur

Parçayı burdan dinleyebilirsiniz

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor

Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın

Rep istediniz bak repi verdik. Kulaklarınız Bu Soundla Deldik. İstanbul Bursa Fark yok arada tüm Türkiye haberler burada. Sıcaktan kap sıcaktan haberi. Eskidenmiş Çocuktan Al Haberi. Burası tamamen Türkçe Rapin Merkezi
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Mode XL-Erotizma (Sagoya Diss)
« Posted on: 03.12.08 - 01:52:33 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Mode XL-Erotizma (Sagoya Diss)
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
cem adrian ft mode xl -- kelebek -- Video Klipler the state 2 350 Son Mesaj 25.09.07 - 17:33:44
Gönderen: the state
Mode XL den Çalınan beat.. Video Klipler the state 0 206 Son Mesaj 09.10.07 - 13:45:03
Mode XL - Muptela Video Klipler the state 2 176 Son Mesaj 01.01.08 - 15:33:55
Gönderen: zivercan
mode xl - toz konduramazsın Video Klipler the state 0 398 Son Mesaj 30.10.07 - 13:16:10
Mode XL - Militanz Konser ! (03.02.08)(Ankara) Konser haberleri By_kefren 0 391 Son Mesaj 01.02.08 - 18:19:30
Gönderen: By_kefren
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.227 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu