|
Ele göre şekil alan fare
Saitek'in yeni Cyborg adlı oyun faresi hoş tasarımı ile dikkat çekiyor. Yeni farede 3200 dpi hassasiyete sahip bir alıcı bulunuy...
Devamı...
Gösterim: 1200 -
Yanıt: 1 -
Başlatan:vLKn
|
|
Çalınan Msn veya Hotmail şifresini geri almak
Çalınan Msn veya hotmail şifresini geri almak için yapmanız gerekenleri maddeler halinde görelim :1) Bir adet çalınmış Msn veya...
Devamı...
Gösterim: 6178 -
Yanıt: 4 -
|
|
Cep Telefonununa Resim - Video - Program Veya Oyun Nasıl Atılır.
Hep Birlikte Telefonumuza Nasıl Veri Atacagımızı Görecegiz. Ben Elimdeki Data Kablosu İle Atacagım. Aynı İşlemleri Data Kablosu ...
Devamı...
Gösterim: 21017 -
Başlatan:kemal_onur
|
|
Dosya upload ( Diino ile 2 gb lık alan)
Başka bir anlatım ile yine beraberiz. Bu anlatımda dosyalarımızı internete upload etmeyi öğrenecez. Rapid işimizi görüyor demeyi...
Devamı...
Gösterim: 5906 -
Yanıt: 24 -
|
|
DirectX End-User Redistributable 9.0c
Microsoft’un genel olarak oyunlarda DirectX programlaması için ürettiği yazılımın bu SDK, yani programlama sürümünde grafik taba...
Devamı...
Gösterim: 589 -
Yanıt: 0 -
Başlatan:the state
|
|
Arkadaşlar Bu da Unutulur mu?
İzleyeceğiniz slaytta Türklerin ne kadar iyi yürekli olduklarını ve diğer devletlerin ise görünüşte adil ama işlevlerinde taraf ...
Devamı...
Gösterim: 523 -
Başlatan:İ.Mansız
|
|
Directx 9.0C Kasım güncelemesi içinde
Oyunlar karşısında iyi performans alabilmenizi sağlayan ekran kartınıza destek çıkan bir yazılım. Bilgisayarınızda muhakkak 9.0c...
Devamı...
Gösterim: 716 -
|
|
DirectX 10 İle Gelen Yenilikler
Arkadaşlar Herkesin Kafasındaki Soru İşaretlerini Yantlamak Adına Size DirectX 10' un Hangi Yenilikleri Getireceğini Aktardım. G...
Devamı...
Gösterim: 511 -
Başlatan:The Punisher
|