| 03.08.09 - 17:08:13 |
|
 |
« :» |
|
 |
|
 |
 |
Ben bu şiirimi tüm Bidunyabilgi ailesi adına Volkan Abiye hediye ediyorum umarım beğenirsiniz. 
Sitenin tadı tuzu, Ama birazda asabi, Sitenin tek admini, Çünkü o Admin Volkan.
Siteyi kuran, Eksiklerini kapatan, Ama hep bizleri düşünen, Çünkü o Admin Volkan.
Sitedeki en sabırlı insan, Bazen üyelere fırça atan,  Bazen üyeleri defterden silen,  Çünkü o Admin Volkan.
Yeri geldiğinde gülen,  Yeri geldiğinde ağlayan,  Yeri geldiğinde azarlayan,  Çünkü o Admin Volkan.
Sitenin en bilgili insanıdır, Hep bizlerin yardımına koşar, Hiç yardımdan bıkmaz usanmaz, Çünkü o Admin Volkan.
Sitenin en tecrübeli öncüsü, Bildiklerini bilmeyenlere öğretir, Site için elinden geleni yapar. Çünkü o Admin Volkan.
Rizelidir kendisi, Sitenin en iyi insanıdır, Kırmızıdır sitedeki rengi, Çünkü o Admin Volkan.
Hep bizlerden görüş alan, Önerilerimizi seven, Bizim görüşlerimize saygı duyan, Çünkü o Admin Volkan.
Fırça atsada kızsada,  Hepimizin sevgisini saygısını kazanmıştır, Çok severiz kendisini, Çünkü o Admin Volkan.
İşte eşi bulunmaz bir İnsan ve eşi bulunmaz bir Admin, Böyle Admin bulunmaz, Kıymetini bilelim, Çünkü o Admin Volkan.
Küçüklerin abisi, Büyüklerin kardeşi, Çok sevgi doludur kendisi, Çünkü o Admin Volkan.
Başları biraz eleştiriyor ama Volkan Abiyi sonlarıda mutlu etmeye yetiyor.Sadec gerçekleri yazdım şaka gerçek karışık Volkan abi sitede bana izlenimleri yarattı bende gündeme getiriyim paylaşayımdedim.O eşi bulunmaz insanı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır ama ben elimden geldiğince uzun tutmaya ve anlatmaya gayret ettim.
Umarım Beğenmişsinizdir. 
Yorumlarınızı replerini ve teşekkürlerini eksik etmeyin şiir için epeyi uğraştım ama değdi uğraşmadan hiçbirşey olmuyor çünkü.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
The Punisher Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
konyalı
(04.08.09 - 14:23:23) |
|
The Punisher Nickli Üyemize Karma Veren 4 Kullanıcı:
|
dostluk
[+](04.08.09 - 20:14:47), konyalı
[+](04.08.09 - 14:23:23), culebra74
[+](03.08.09 - 21:29:30), vLKn
[+](03.08.09 - 18:34:26) |
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Çünkü O Admin Volkan Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
|
|
|
|
|
|
| Sponsor Baglantilar |
|
|
|
|
|
| 03.08.09 - 18:34:11 |
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
 |
|
 |
 |
şiir güzel olmuş ama ben genelde bu tarz konuları beğensemde rep vermiyordum ama uğraşmışsın inşallah başka sitelerden alıntı yapıp sadece o mısraları değiştirmemişsin |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Artık özelden soru sorabilirsiniz. Uğraşmış olduğum çalışmam sona erdi artık sürekli sitedeyim.
|
|
|
|
|
| 03.08.09 - 18:39:19 |
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03.08.09 - 18:41:46 Gönderen: The Punisher »
|
|
|
|
|
|
|
| 03.08.09 - 19:37:27 |
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
 |
|
 |
 |
tamam inandım repini zaten önceki mesajımı yazarken vermiştim yinede sorayım dedim tekrar teşekkür ederim |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun veya Giriş Yapın Artık özelden soru sorabilirsiniz. Uğraşmış olduğum çalışmam sona erdi artık sürekli sitedeyim.
|
|
|
|
|
| 04.08.09 - 18:46:10 |
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
|
|