Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Özel Arama
  Bilgi Dünyası > 
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. EĞLENCE MERKEZİ .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯)
 > Korku [+16] (Moderatör: kemal_onur) > Aynı ruya
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
Konu: Aynı ruya
: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 107 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
01.09.08 - 13:01:03
ÜYE BILGILERI hayalet845
Deneyimli Üye
*

CINSIYET Bayan
NERDEN Aydın
KAYIT TARIHI 07.08.08 - 12:54:39
..Mesaj Sayısı..

-! KimseLer biLmes, ßu ßir Kördüğüm !

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 8

16 Mesajına Toplam
26 Kere Teşekkür Edildi

6 Mesajına Toplam
8 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« :»

malum kişi anlatıyor...)

Bir gün gezi yapmaya karar verdik.Ben halil ve ahmet gitmiştik.Saat akşam 07:00 idi.Gezi tam 2 saat sürdü.Nihayet varmıştık ormana kamp yapmaya karar verdik.Hemen ilerdede deniz vardı etraf bi anda zifiri karanlık oldu.Biz daha çadırı bile kurmamıştık.Ani bir hızla çadır kurmaya başladık ama etraflarda kimsecikler yoktu bu durum bizi ürkütmüştü.Halil arkadaşım denize gidelim mi denizi seyredelim boşver çadırı dedi.Bizde tamam dedik Ahmet çok korkuyordu.Aralarında cesaretli bendim.Sonra denizin ortasında köpürcükler oluştu.Sanki denizin içinde nefes alan vardı.Bizde merak edip köpüren yere yaklaştık.İçimizden kaçmak geliyordu ama kaçamıyorduk.Bir anda arkalardan bir ses gelmeye başladı.Baktık kikimseler gözükmüyor.Çoğu insan buranın üç harflliler tarafından lanetlenmiş diyordu.O köpüren şeyi çok merak ettik.Dayanamadım denize daldım.Denizin içinde gözlerimi açtım.Birde baktım ki bir yavru kedi.Ama elleri kolları bağlı.Ellerini çözdük.Ve kedi kaçmaya başladı.Sanki biri bize doğru yaklaşıyordu.Bunu hissetmiştim.Hemen kaçmaya başladık.Sonra karşımıza gladyatör giysili baya bi uzun insan dışı yaratık çıktı.Elinde bıçak satır keser gibi kesici aletler vardı birden iki arkadaşım delirmeye başladı.Halil kendini boğmaya çalışıyordu.Ahmette denizde yüzüyordu sanki olanlardan haberleri yoktu.Bende gel öldür beni öldüreceksen dedim yaratığa bıçağı bana sağladı ve ben şuurumu kaybettim ve oracıkta öldüm.Sonra bide uyandım neyse ki rüyaymış çok korkmuştum.Sabah oldu halille ahmeti çağırmaya gittim ama ayleleri hep ağlıyordu sebebini sordum neden ağlıyorsunuz dedim onlarda dedi ki ahmetle halil malesef delirdi.Galiba o rüyayı üçümüz aynı anda görmüştük.Onlar çok etkilenmiş ben bu duruma çok üzüldüm.1 yıldır bakırköydü yatıolar ahmetle halil onları ziyarete gittiğimde beni tanımıyolardı. Şuurlarını kaybetmişlerdi.Bnede korktum tabi ve korkudan daha onları ziyarete gitmedim.Bu olayda aklımdan ömür boyu çıkmayacaktı.Anlattığım olayı gerçekten yaşadım yalan değildir.

alıntıdır

µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr
gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî
tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,
hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Aynı ruya
« Posted on: 23.11.08 - 15:19:16 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için
sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Aynı ruya
Web kaynakları , flash oyunlar , msn eklentileri , eğlenceli videolar hepsi burada
Sponsor Baglantilar

01.09.08 - 15:53:31
ÜYE BILGILERI filistinli
AZRA
Süper Moderator
*

CINSIYET Bayan
NERDEN izmir
KAYIT TARIHI 01.06.08 - 14:51:39
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 212

485 Mesajına Toplam
786 Kere Teşekkür Edildi

142 Mesajına Toplam
208 Kere Karma Verildi
ILETISIM
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

hadi ya garip birşey ama fazla abartı var gibi duruyor

Mesajlarınızda cümle içinde yapmıo yerine yapmıyor kullanınız
Güle güle ya da sonra görüşürüz yerine by by gibi Türkçe olmayan karakter kullanmayınız
Mesajlarınızı büyük harflerle yazmayınız
Dostum,moruk,kanka,birader vb gibi kaba ifadeler kullanmayınız
V harfi yerine W  ya da P yerine q kullanmayınız
Cümlelerinizi noktalama harflerine uygun kullanınız
13.10.08 - 12:14:11
ÜYE BILGILERI akçakaya54
Yeni Üye
*

CINSIYET Bay
..Mesaj Sayısı..

Aktiflik

Deneyim
Seviye
IRTIBAT GÜCÜ Rep Puanı: 0
ILETISIM
WWW Offline Offline
---Arcade---
---Şampiyonluklarım---

Secondsofmadness Plasmanaut Skiprock Spacehunter Star Wars Videopoker Collector Starfall Plumber1 CH Gunslinger AlphasoupGC Smacktherabbit Billiards Militarysnow Mahjong

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

bencede fazla abartılmış!! Huh??

Manchester unıated lı bomba
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gitmek istediğiniz yer:  

İlgili Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Yerler Ayrı Kafalar Aynı :) Güldüren Haberler the state 1 154 Son Mesaj 20.10.07 - 23:00:03
Gönderen: Carpe Diem
MSN i nerden açarsanız açın Resminiz aynı kalsın !! Messenger ile ilgili herşey mechul 5 271 Son Mesaj 23.12.07 - 10:10:22
Gönderen: zivercan
99 Arama Motoruna Aynı Anda Kayıt Olun Link Merkezi the state 1 215 Son Mesaj 16.11.07 - 07:51:44
Gönderen: vLKn
Numaranız aynı olsun! Haberler - Yenilikler vLKn 1 72 Son Mesaj 25.10.08 - 13:04:37
Gönderen: baharım
Bidunyabilgi aynı sınıfta olursa Genel / Off Topic filistinli 13 96 Son Mesaj 22.10.08 - 20:25:07
Gönderen: akçakaya54
|Site Map Yenile|Site Map|Sitemap|Site Map|Sitemap|Arşiv | |Arşiv |XML|Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Hersey

Bilgi Dünyası | Flash Oyun Dünyası | Arcade Oyun | Resimli Videolu Dersler | Çözüm Merkezi |
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.733 Saniyede 51 Sorgu ile Oluşturuldu